Over ons

Het zal zo’n 40 jaar geleden zijn dat Arne uit school naar zijn ‘leermeester’, een oude rot in het schadevak, fietste om zich het vak plaatwerker eigen te maken. Het voorbewerken en later spuiten van auto’s was toen nog echte handenarbeid.

Deze wijze lessen heeft hij, eerst als werknemer en nu na 40 jaar als zelfstandig garagehouder en schadebedrijf, uitstekend in de praktijk weten te brengen. Toen zich in 1983 de mogelijkheid voordeed om een bedrijfspand te kopen aan de Dekkershoek 85 in Den Haag, besloot Arne voor zichzelf te gaan beginnen met een eigen garage- en schadebedrijf.

Na vele jaren onderhoud- en reparatiewerkzaamheden te hebben gedaan aan alle merken heeft hij zich mede gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van Amerikaanse auto’s en Amerikaanse auto-onderdelen. In al deze jaren is de voorraad van onderdelen en werkaanbod zodanig gegroeid, dat Arne heeft besloten om Arne’s Hoek uit te breiden.

In 2003 heeft hij ook Dekkershoek 83 aangekocht en een schitterend compleet nieuw pand laten bouwen. Dit pand doet nu hoofdzakelijk dienst als magazijn voor inmiddels 30.000 onderdelen. Daarnaast is hier ook de schadeafdeling gevestigd. 

Gelukkig hoeft Arne niet alles alleen te doen en is Tommy nu al 17 jaar een zeer gewaardeerde en ervaren werknemer. Daarnaast is sinds september 2019 Ploon, de zoon van Arne, het team komen versterken. Hij heeft in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in zowel de Amerikaanse als Europese markt, waaronder de volgende merken: Audi, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Fiat, Ford, Opel, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Volvo en Volkswagen. 

Daarnaast blijven wij ons continu ontwikkelen in de nieuwste uitleesapparatuur en gereedschappen. U kunt bij ons terecht voor alle merken, van Audi tot Zündapp. Ons motto is: ‘If it’s on wheels, we can fix it’.